Team

CrossFit IJmuiden bestaat uit een krachtig en professioneel team waarvan alle gecertificeerde trainers hun eigen expertise uitdragen. De kernkwaliteiten van dit team vormen de fundering van deze organisatie.

 


Over Alberto           

Back office manager & Personal trainer


"Alberto is verantwoordelijk voor het primair proces binnen CrossFit IJmuiden en het verzorgen van Personal training en CrossFit lessen. Doordat Alberto altijd in sectoren heeft gewerkt waar contact met mensen dagelijkse basis was, heeft hij zijn sociale vaardigheden goed ontwikkeld en is hij door zijn enthousiasme en betrokkenheid laagdrempelig om de leden te ondersteunen in welke behoefte op dat moment speelt.

De expertise van Alberto is zijn hoge verantwoordelijkheidsgevoel en liefde voor de sport. Daarnaast zorgen zijn opleidingen en ervaring binnen de sport ervoor dat Alberto veel kennis in huis heeft die hij graag deelt met de atleten om het behalen van hun doelen zo spoedig en veilig mogelijk te laten verlopen."

"Wist je dat…

De quote van Pipi Langkous 'ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan' Alberto zelf naleeft?"


Over Jeen    

CrossFit & Bootcamp coach


“Voor Jeen is sport zijn lust en zijn leven. Het plezier dat hij aan sport beleeft wil hij overbrengen op anderen. Door zijn achtergrond als militair is Jeen een ster in het verleggen van grenzen en jou uit te dagen om het beste uit jezelf te halen op fysiek en mentaal vlak. Naast zijn kracht mensen te motiveren is FUN voor Jeen eveneens een belangrijke factor. CrossFit en Bootcamp bieden voor hem de ideale mix voor een optimale fitheid.”

“Wist je dat…

Jeen Harley rijdt, graag reist en leert van anderen? Daarnaast liggen Jeen zijn roots in Friesland. Hij vraagt zich af of daar zijn vastberadenheid, koppigheid en vechtlust vandaan komt ;-)”

 


Over Nicky              

CrossFit coach


“Als 8 jaar militair bij het Korps Mariniers weet Nicky als geen ander hoever je jezelf kunt pushen om resultaat te behalen. Discipline en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel streeft hij ook na als trainer bij Crossfit IJmuiden. Nicky is erg betrokken naar de leden en kan goed inschatten wat zij nodig hebben om hun doelen na te streven. Zijn missie is dat de leden plezier hebben in zijn lessen en met een voldaan gevoel naar huis gaan”

“Wist je dat…

Nicky naast zijn chocolade verslaving, als parachutist bij Defensie bang is om te vliegen in een gewoon vliegtuig?”


Over Peter               

Bootcamp coach


“Peter zijn missie is een gezond en vitaal leven. Als coach zorgt hij ervoor dat ieder op zijn eigen niveau het maximale uit zichzelf kan halen. Het plezier hebben in sporten staat voorop bij Peter en daarnaast vindt hij saamhorigheid een belangrijke factor.”

“Wist je dat…

Peter zijn beste maatje Pierre bij CrossFit IJmuiden heeft ontmoet? Deze twee heren zijn onafscheidelijk van elkaar en helpen elkaar hun persoonlijke doelen na te streven.” Over Floor 

Eigenaresse & Personal trainer/coach


"Floor Kok, gestart in 2012 als Personal trainer, is de oprichter en eigenaresse van CrossFit IJmuiden, opgericht in 2014. Vanaf haar 17e heeft zij acht jaar voor Defensie gewerkt bij de Koninklijke Marine. Onder meer heeft deze loopbaan haar gevormd tot een persoon met discipline en daadkracht.

Floor is een enthousiaste dame met een sterke drive en is resultaatgericht. “Niet lullen, maar poetsen”. Het continue pushen om het beste in zichzelf naar boven te halen zorgt voor een krachtig lichaam en een krachtige mind, wat haar levenskwaliteit verhoogt. Dit is tevens de missie van Floor: verbetering van jouw levenskwaliteit!

De kracht van Floor is het begeleiden van haar cliënten en atleten op een zo’n effectieve mogelijke manier naar resultaat. Naast veel kennis en ervaring op basis van training ligt haar expertise ook in voeding & lifestyle, mindset en het behandelen van blessures."

"Wist je dat...

Floor een adrenaline junky is, gepassioneerd schrijft en naast haar gezonde levensstijl gek is op pure chocola en van een goed glas wijn houdt? Zoals zij altijd zegt, 'alles met volle aandacht'!"