Team

 

Floor

Mijn naam is Floor, eigenaresse van CrossFit IJmuiden.
Vanaf m'n 17e heb ik 8 jaar lang bij Defensie gewerkt, als militair bij de Koninklijke Marine. Tijdens deze loopbaan raakte ik erg geinteresseerd in sport, waardoor ik diverse sport- en voedingsopleidingen ging doen. Ondertussen verslaafd geworden om mezelf steeds te blijven ontwikkelen ;-) Sporten is voor mij een echte uitlaatklep, mijn passie, waar ik onzettend gelukkig van word dit regelmatig te kunnen doen. 

In 2012 startte ik vanuit mijn eigen bedrijf “Floor Kok Personal Trainer” met het geven van Personal training en Bootcamp. Al snel erna kwam ik in aanraking met CrossFit en was meteen geïnspireerd. Echt een super toffe manier van trainen, waar atletiek, gewichtheffen en gymnastiek in één trainingsvorm zijn gestopt. Hier wilde ik wat mee doen! 
1 november 2014 opende ik de box en per januari 2017 zijn we een officiële CrossFit affiliate.

Ik vind het te gek om mensen te coachen, grenzen te laten verleggen, zodat ze vervolgens het beste uit zichzelf halen op fysiek en mentaal vlak. Hoe meer inzet, hoe meer progressie, des te meer resultaat! 


Tanja        

Mijn naam is Tanja van der Zwan. Vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in sport en heb daarom toen besloten om te gaan studeren aan de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO). Na mijn afstuderen als “Bachelor of sport and Physical Education” heb ik gewerkt in de regio als trainer, coach, bewegingsdeskundige en groepslesdocent. Verder ben ik opgeleid als CrossFit level 1 trainer.

Na mijn aanraking met CrossFit ben ik mezelf meer gaan verdiepen in deze sport. De combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm is voor mij de ideale manier om fitter te worden en te blijven. CrossFit is één van de beste programma’s om “all-over fit” te worden. De lessen zijn erg gevarieerd en uitdagend.

Het positief begeleiden en coachen van mensen naar hun gewenste doelen op zijn/haar eigen niveau zie ik als een uitdaging. Iemand de juiste handvatten en tips geven om de goede weg in te slaan geeft mij veel energie!

Tot snel in de box!

 


Inez        

Mijn naam is Inez Folmer. Vanaf jongs af aan wist ik wat ik wilde worden.., sport juf! Na een aantal studies te hebben doorlopen ben ik inmiddels 12 jaar actief in het bewegingsonderwijs, waarvan ik de laatste vijf jaar werk op de Sportacademie Amsterdam.

Als sporter heb ik lange tijd op competitief/nationaal niveau aan basketbal gedaan. Na blessureleed ben ik de fitness ingerold. De discipline bleef, maar mijn motivatie om naar de sportschool te gaan werd minder. Je kent het wel, het werd ‘gewoon een beetje saai’.

Sinds ik in aanraking ben gekomen met Crossfit, is alles op z’n plek gevallen. Oneindig leren, mindset, focus, discipline, doorzettingsvermogen, met elkaar en jezelf ontstijgen.

Mijn doel is om verder kennis te vergaren, het delen en het handhaven of verbeteren van de algemene gezondheid van mensen. Zorg maakt dat Crossfit zo anders is dat het leidt tot de intrinsieke motivatie van mensen. Het is inspirerend en het bevordert een gevoel van verbondenheid. Iedereen is gelijk, geen ego’s, maar gewoon beter worden, maar niet ten koste van anderen. Steeds beter worden wordt gevierd en ik hoop daarin een bijdrage te kunnen leveren.

See you soon!Bastiaan       

Mijn naam is Bastiaan van Wijnen.

Naast een carrière in het bedrijfsleven ben ik altijd geïnteresseerd geweest in sport.Toen ik in 2012 in contact kwam met CrossFit, werd ik direct gegrepen door wat CrossFit brengt, het plezier en de community.

Ik heb met veel plezier getraind in verschillende boxen in Nederland en op elke plek wel iets waardevols kunnen leren van de coaches en mede atleten. Ik vind CrossFit de meest complete, uitdagende en leuke sport die ik ooit ben tegen gekomen, geloof heel erg in de filosofie die erachter zit en verdiep me graag in de achtergronden van de sport.
Ik ben in het bezit van CF L1 certificaat en Coaching L1 certificaat van Ma Strength (Chinese Weightlifting). In het coachen kan ik de twee leukste dingen combineren die ik ken; het werken met mensen en CrossFit.

Bij CF IJmuiden begeleid ik naast de reguliere CrossFit workouts, de Kids & Teens en ik vind het mooi om nieuwe atleten bekend te maken met de sport tijdens de Fundamentals. Daarnaast kun je bij mij terecht als je sterker wil worden in een bepaald gebied of functionele trainingsondersteuning wenst bij het voorbereiden voor een andere sport.
Groeten en tot snel in de box!

 


Peter

Mijn naam is Peter Rozemeijer en ben op sportief gebied al heel lang actief. Ik ben begonnen met hardlopen en zwemmen, en al jaren lid van de IJmuider Reddings Brigade. Tegenwoordig heb ik daar geen tijd meer voor, maar vroeger was ik in de zomermaanden actief met de bewaking van het strand en in de wintermaanden in het zwembad als  zweminstructeur. Daarnaast heb ik verschillende budosporten beoefend, zoals: Judo, Aikido en Karate.

Vanaf het begin ben ik actief met Bootcamp en CrossFit bij Floor. En sinds 2015 coach ikzelf een aantal Bootcamp lessen en sinds kort de Running class. Het les geven aan gemotiveerde en enthousiaste mensen, geeft mij heel veel positieve energie en ik hoop dit dan ook nog heel lang te kunnen en mogen doen!Jeroen

Ik ben Jeroen Kok.
Mensen motiveren om het uiterste uit de prestaties te halen geeft mij een kick. 
Het lichaam is sterker dan je denkt, en die grens opzoeken levert mooie resultaten. 

Mijn sport interesses gaan twee kanten op. Enerzijds loop ik graag Obstacle- en Survivalruns. Mijn tweede sportieve interesse is CrossFit, met de focus op Power- en Olympisch gewichtheffen.

Ik hoop met mijn ervaringen de leden van CrossFit IJmuiden wat extra’s te kunnen bieden.