Team

 

Floor

Hi! Ik ben Floor, eigenaresse van CrossFit IJmuiden.
Vanaf m'n 17e heb ik 8 jaar bij Defensie gewerkt, als militair bij de Koninklijke Marine. Tijdens deze loopbaan raakte ik erg geinteresseerd in sport, waardoor ik diverse sport- en voedingsopleidingen ging doen. Ondertussen verslaafd geworden om mezelf steeds te blijven ontwikkelen ;-) Sporten is voor mij een echte uitlaatklep, mijn passie, waar ik onzettend gelukkig van word dit regelmatig te doen. 

In 2012 startte ik vanuit mijn eigen bedrijf “Floor Kok Personal Trainer” met het geven van Personal training en Bootcamp. Al snel erna kwam ik in aanraking met CrossFit en was meteen geïnspireerd. Echt een super toffe manier van trainen, waar atletiek, gewichtheffen en gymnastiek in één trainingsvorm zijn gestopt. Hier wilde ik wat mee doen! 
1 november 2014 opende ik de box en per januari 2017 zijn we een officiële CrossFit affiliate.

Ik vind het te gek om mensen te coachen, grenzen te laten verleggen, zodat ze vervolgens het beste uit zichzelf halen op fysiek en mentaal vlak. Hoe meer inzet, des te meer resultaat! 


Bastiaan       

Mijn naam is Bastiaan van Wijnen.

Naast een carrière in het bedrijfsleven ben ik altijd geïnteresseerd geweest in sport. Toen ik in 2012 in contact kwam met CrossFit, werd ik direct gegrepen door wat CrossFit brengt, het plezier en de community.

CrossFit is de meest complete, uitdagende en leuke sport die ik ooit ben tegen gekomen. Ik geloof heel erg in de filosofie van functioneel bewegen die erachter zit. 
Ik ben in het bezit van CF L1, CF L2, Coaching L1 Weightlifting en heb verschillende andere CrossFit opleidingen afgerond.  In het coachen kan ik de twee leukste dingen combineren die ik ken; het werken met mensen en CrossFit.

Groeten en tot snel in de box!


Jennifer       

Hola!

Ik ben Jennifer Oves, de passie voor lesgeven en sporten is begonnen in mijn geboorteland Lanzarote, waar ik verliefd werd op de discipline Spinning! Dit heb ik jaren lang gedaan en na mijn studie besloot ik voor avontuur naar Nederland te verhuizen. Ik werkte jaren als product owner in financiën bij een groot bedrijf en daarnaast gaf ik sportlessen. Toch miste ik iets. Diep van binnen wilde ik maar een ding: fulltime sportles geven!

Nadat ik mijn kantoorbaan heb geruild voor de gym, en ondertussen vele certificaten verder, heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt :)

In september 2018 ben ik gestart bij CrossFit IJmuiden als Personal Trainer & CrossFit L1 Coach. Ik vind de sfeer en mensen hier te gek en ons motto is kwaliteit! Door middel van de juiste coaching geven we de atleten begeleiding in het bereiken van hun eigen topprestaties. De juiste aanpak geeft de sporters motivatie om door te gaan en zichzelf te verbeteren. See you @ the box!

  


Jos        

Ik ben Jos en sinds ik me kan herinneren ben ik mijn hele leven iedere dag met sporten bezig. Toen ik heel jong was heb ik geturnd en daarna ben ik gaan wielrennen. Daarna ben ik alles gaan doen wat ik leuk vind.

Eind 2016 kwam ik in aanraking met CrossFit, en ik was direct verkocht. Al die verschillende bewegingen die je moet beheersen maken van CrossFit echt een totaalplaatje van je fitheid. Dit alles sprak mij zo erg aan dat ik besloot om mijn Level 1 diploma te halen en verder te gaan als CrossFit coach.

Ik vind het heel leuk om mensen beter te laten bewegen. Af en toe word ik van mijn eigen enthousiasme een beetje chaotisch, uiteraard is dat goed bedoeld.

Ik hoop je snel in een van mijn trainingen tegen te komen! Tot snel in de box! 


Peter

Mijn naam is Peter Rozemeijer en ben op sportief gebied al heel lang actief. Ik ben begonnen met hardlopen en zwemmen, en al jaren lid van de IJmuider Reddings Brigade. Tegenwoordig heb ik daar geen tijd meer voor, maar vroeger was ik in de zomermaanden actief met de bewaking van het strand en in de wintermaanden in het zwembad als  zweminstructeur. Daarnaast heb ik verschillende budosporten beoefend, zoals: Judo, Aikido en Karate.

Vanaf het begin ben ik actief met Bootcamp en CrossFit bij Floor. En sinds 2015 coach ikzelf een aantal Bootcamp lessen en sinds kort de Running class. Het les geven aan gemotiveerde en enthousiaste mensen, geeft mij heel veel positieve energie en ik hoop dit dan ook nog heel lang te kunnen en mogen doen!Jeroen

Ik ben Jeroen Kok.
Mensen motiveren om het uiterste uit de prestaties te halen geeft mij een kick. 
Het lichaam is sterker dan je denkt, en die grens opzoeken levert mooie resultaten. 

Mijn sport interesses gaan twee kanten op. Enerzijds loop ik graag Obstacle- en Survivalruns. Mijn tweede sportieve interesse is CrossFit, met de focus op Power- en Olympisch gewichtheffen.

Ik hoop met mijn ervaringen de leden van CrossFit IJmuiden wat extra’s te kunnen bieden.