Team

CrossFit IJmuiden bestaat uit een krachtig en professioneel team waarvan alle gecertificeerde trainers hun eigen expertise uitdragen. De kernkwaliteiten van dit team vormen de fundering van deze organisatie.

 

Floor

Hi! Ik ben Floor Kok, eigenaresse van CrossFit IJmuiden, opgericht in 2014.
Vanaf mijn 17e heb ik acht jaar voor Defensie gewerkt bij de Koninklijke Marine. Onder meer door deze loopbaan ben ik gevormd tot een persoon met discipline en daadkracht.

In 2013 ben ik in aanraking gekomen met CrossFit en na zes jaar is het voor mij nog steeds de tofste manier van trainen die er is! Het resultaatgericht trainen, het continue pushen om het beste in mijzelf naar boven te halen op fysiek en mentaal vlak zorgt voor een krachtig lichaam en een krachtig leven. Hiermee willen wij anderen inspireren.

Bij CrossFit IJmuiden hangt een ongedwongen sfeer en staan de pijlers resultaat, persoonlijke begeleiding en kwaliteit bovenaan.
Wij bij CrossFit IJmuiden leven onze slogan “Effort Creates Results” en onze missie is hier zoveel mogelijk mensen in mee te nemen, ongeacht het niveau of de leeftijd. Iedereen die in staat is effort te leveren is welkom. It's not how good you are, it's how good you want to be!

Hoop je snel in onze box te zien! :-)


Bastiaan       

Mijn naam is Bastiaan van Wijnen.

Naast een carrière in het bedrijfsleven ben ik altijd geïnteresseerd geweest in sport. Toen ik in 2012 in contact kwam met CrossFit, werd ik direct gegrepen door wat CrossFit brengt, het plezier en de community.

CrossFit is de meest complete, uitdagende en leuke sport die ik ooit ben tegen gekomen. Ik geloof heel erg in de filosofie van functioneel bewegen die erachter zit. 
Ik ben in het bezit van CF L1, CF L2, Coaching L1 Weightlifting en heb verschillende andere CrossFit opleidingen afgerond.  In het coachen kan ik de twee leukste dingen combineren die ik ken; het werken met mensen en CrossFit.

Groeten en tot snel in de box! 


Nicky        

Hiii, Ik ben Nicky!
Naast mijn carrière bij het Korps Mariniers, ondertussen alweer acht jaar werkzaam, ben ik altijd bezig met sport.

Sinds het begin van CrossFit IJmuiden, gestart met de Bootcamps van Floor, ben ik besmet met het CrossFit virus. CrossFit is voor mij de ideale sport, omdat het goed aansluit bij mijn beroep als militair. Ik word vaak uitgedaagd door zware omstandigheden, onder andere het lopen met zware bepakking. CrossFit zorgt ervoor dat ik beschik over uitstekende uithoudingsvermogen en de juiste fitheid die ik hiervoor nodig heb.

Naast CrossFit-atleet deel ik ook mijn passie als CrossFit coach. Als coach, laat ik de atleten ervaren dat ook zij hun grenzen steeds kunnen verleggen en tegelijkertijd een leuke leerzame training ondergaan. De sfeer bij CF IJmuiden is relaxed en tevens richten we ons altijd op kwaliteit. Ik daag je uit om snel mee te komen trainen bij ons in de box en kijk er naar uit je hierin te supporten! 


Peter

Mijn naam is Peter Rozemeijer en ben op sportief gebied al heel lang actief. Ik ben begonnen met hardlopen en zwemmen, en al jaren lid van de IJmuider Reddings Brigade. Tegenwoordig heb ik daar geen tijd meer voor, maar vroeger was ik in de zomermaanden actief met de bewaking van het strand en in de wintermaanden in het zwembad als  zweminstructeur. Daarnaast heb ik verschillende budosporten beoefend, zoals: Judo, Aikido en Karate.

Vanaf het begin ben ik actief met Bootcamp en CrossFit bij Floor. En sinds 2015 coach ikzelf een aantal Bootcamp lessen en sinds kort de Running class. Het les geven aan gemotiveerde en enthousiaste mensen, geeft mij heel veel positieve energie en ik hoop dit dan ook nog heel lang te kunnen en mogen doen!Jeroen

Ik ben Jeroen Kok.
Mensen motiveren om het uiterste uit de prestaties te halen geeft mij een kick. 
Het lichaam is sterker dan je denkt, en die grens opzoeken levert mooie resultaten. 

Mijn sport interesses gaan twee kanten op. Enerzijds loop ik graag Obstacle- en Survivalruns. Mijn tweede sportieve interesse is CrossFit, met de focus op Power- en Olympisch gewichtheffen.

Ik hoop met mijn ervaringen de leden van CrossFit IJmuiden wat extra’s te kunnen bieden.