Bootcamp

Bootcamp Bootcamp Bootcamp


Wat is Bootcamp?

Bootcamp is een intensieve buitentraining in groepsverband en is gericht op kracht en conditie. We maken voornamelijk gebruik van eigen lichaamsgewicht en de omgeving. Het is altijd keihard werken, grenzen verleggen, maar buiten dat is het ook altijd gezellig. Voor beginners en gevorderden! Gevorderen dagen we regelmatig uit om te trainen met onze gewichtsvesten van CrossXvest.

Bootcamp voor bedrijven

Bootcamp is hartstikke goed voor de sfeer binnen het bedrijf, de teamspirit en niet te vergeten de gezondheid van het personeel! Buiten dat is het ook nog eens ideaal omdat we op jullie locatie kunnen afspreken en de dag/tijd dat jullie zelf uitkomt. Één van onze vaste klanten is modebedrijf Just Brands in Lijnden. Zij zijn al sinds januari 2013 actief met Bootcamp en zijn nog steeds hartstikke enthousiast.

Business Events

Op bedrijfsuitje in de buurt van IJmuiden? Wij hebben genoeg leuke activiteiten wat we voor jullie kunnen inplannen op verschillende locaties. Bijvoorbeeld het strand, de duinen, Spaarnwoude of bij CrossFit IJmuiden.

We bieden o.a het volgende:

  • Bootcamp
  • CrossFit
  • Yoga/Pilates

Vraag eventueel naar meer mogelijkheden: info@crossfitijmuiden.com